VisitRoskilde

Indlæser

Søndag d. 14. okt. - Herthadalen


Sted

Herthadalen
Slangealleen 1
4320 Lejre
Denmark

Arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk

Restaurant Herthadalen serverer i år en RO:KOST menu med følgende producenter: Søtofte Jordbrug, Ledreborg Slot, Assers Mølle, Roskilde fjord, Mejnerts Mølle, Herslev Bryghus og Herslev Grønvirke


RO:KOST MENU:

*
Forret:

Smagsprøver fra det Lokale & Nationalparken:

*Rødbedetatar fra Søtofte Jordbrug m/ trøffelknas
*Gravad fasan fra Ledreborg Slot m/ mørke bær fra Assers Mølle
*Fiskesticks fra Roskilde Fjord m/ spinatmayo

Hertil snobrød bagt på mel fra Mejnerts Mølle m/ marvsmør

*
Hovedret:

*Vilde ænder fra Ledreborg Slot m/ beder & blommer fra Assers Mølle & ”sows” lavet med Herslev øl / Herslev Grønvirke
Hertil bitter efterårssalat og knuste rødder fra Søtofte Jordbrug

*
2 retter kr. 250,-

*



Om Restaurant Herthadalen:

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Restaurant Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første nationalpark Skjoldungernes Land.

Nærhed og bæredygtighed ligger Herthadalens restauratør, Mikkel Jerger, nært, og derfor får de deres råvarer fra lokalområdet, Herthadalens egen urtehave og på Mikkels svampe- og ramsløgture i den omkringliggende skov. Desuden anvendes dyrene ‘from nose2tail’ – fra snude til hale – så man undgår madspild.

Det lokale er langtfra fremmed for herthadalen. Tværtimod er der få steder i Danmark, som kan bryste sig af så et vellykket fokus på jord til bord som Herthadalen, hvor man tilstræber at høste så mange råvarer som muligt i restaurantens egen nærhed;

”Jeg er selv vild med at spise inde i København, hvor jeg bor til dagligt, og selvfølgelig bliver man i Roskilde inspireret af strømningerne inde i hovedstaden, alt andet ville være uundgåeligt”, fortæller Mikkel Jerger.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk