VisitRoskilde

Indlæser

Lørdag d. 13. okt. - Moehr


Sted

Restaurant Moehr
Skomagergade 40
4000 Roskilde
Denmark

Arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk

Restaurant Moehr har sammensat sin RO:KOST menu med følgende producenter: Kiselgården, Mogens slagter i Holbæk, Dyssegården, Troldbakkegård samt urter sanket af Moehr i Boserup Skov.

RO:KOST MENU:


*
 1. Servering

 Tatar af oksehøjreb fra Mogens Slagter,
syltede grillede asier, bagte porrer og syltede små porrer fra Kiselgården, ramsløg fra Boserup Skov, persille og malt. 

*

2. Servering

 Gris fra Dyssegården grillet & glaceret i æblejuice fra Troldbakkegård, grydestegt blomkål, fermenteret hvidløg og sauce af charcuteri & peber

*

2 retter kr. 250,-



Om Moehr:
Restaurant Moehr er drevet af ildsjæle med tanke på at give fantastiske oplevelser, som er bygget op omkring danske råvarer.

Hos Moehr tænker man udelukkende i økologiske og biodynamiske baner, og urterne henter kokkene i deres egen Urban Garden bag restauranten. Ønsker du en kold øl eller et glas vin til maden, så kan du være sikker på, at begge dele både er økologiske og bæredygtige.

Moehr har på meget kort tid udviklet sig til at være en af Roskildes mest spændende restauranter, og Restaurant Moehr er anmeldt af White Guide, som udelukkende anmelder de bedste restauranter i hele landet

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk