VisitRoskilde

Indlæser

Mandag d. 8. okt. - Upstairs


Sted

Restaurant Upstairs
Skomagergade 4
4000 Roskilde
Denmark

Arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk


Restaurant Upstairs
har sammensat sin RO:KOST menu med følgende producenter: Den lokale torvehandler, Isefjorden, Slagterfrimann, Svanholm, Musicon Mikrobryggeri og Snoremark.

RO:KOST MENU:

*

 Forret


 Porcheret lyssej m grønt fra den lokale torvehandler, & muslinge beurre blanc fra Isefjorden

*
Hovedret

 Variantion over Slagter Frimanns skov-gris, bl.a. brasiseret bov m/øl fra Musicon Mikrobryggeri m/ årstidens grønt fra Svanholm & glasserede æbler fra Snoremark.

*

2 retter kr. 250,-

*Bemærk*: Når du har bestilt billetter til restaurant Upstairs, skal du kontakte restauranten for at booke et bord til det tidspunkt der passer dig: 46 35 19 00


Om Restaurant Upstairs

Restaurant Upstairs ligger smukt, lyst og venligt på 1. sal lige ved Stændertorvet i Roskilde og ejes og drives af Niels Hansen og Susanne Larsen, som begge har mange år i restaurationsbranchen bag sig. Køkkenet arbejder altid med friske råvarer, som købes hjem fra dag til dag. Bøfferne steges på grill, og restauranten rører selv isen og bager frisk brød hver dag.

”Vi har været med alle årene, og synes det er rigtig godt initiativ, hvor vores elever bliver udfordret med nye og spændende råvarer.”

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk