VisitRoskilde

Indlæser

Lørdag d. 13. okt. - Store Børs


Sted

Restaurant Store Børs
Havnevej 43
4000 Roskilde
Denmark

Arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk

Store Børs har sammensat sin RO:KOST menu med følgende producenter: La Treccia, Stensbølgård, Søren Wiuff, Egebjerggård & Hyldemarken


RO:KOST MENU:


*
 Forret

Burrata La Treccia - blomkål fra Stensbølgård - frisk hamp fra Søren Wiuff

*

Hovedret

Skaftkotelet fra Egebjerggård - kartoffel & blommer fra Gårdbutikken Hyldemarken

*

2 retter kr. 250,-

*



Om Store Børs:

I køkkenet på Restaurant Store Børs på Roskilde Havn er de lokale råvarer i fokus året rundt. Når køkkenchef Emanuel Piazzoli sammensætter den daglige såvel som den månedlige oplevelsesmenu er det med udgangspunktet ”Hvad kan jeg få af friske råvarer herfra?” Kvaliteten skal være i orden, for alt bliver brugt på Store Børs.
Er de friske råvarer i overflod, bliver de fermenteret, syltet, saltet eller på anden vis gemt til overraskelser, når sæsonen ikke byder på så stort et udvalg. 
Store Børs dyrker samarbejdet med de lokale producenter året rundt og byder igen i år RO:KOST-gæsterne velkommen til en oplevelse, hvor nye lokale leverandører er på menuen.
Leverandører som køkkenchefen og hans køkkenpersonale har besøgt, for samarbejdet mellem restauranten og leverandørerne er centralt, når der udvælges produkter til menuer.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk