VisitRoskilde

Indlæser

Onsdag d. 10. okt. - Gershøj Kro


Sted

Gershøj Kro og Strandhotel
Gershøj Havnevej 14
4070 Kirke Hyllinge
Denmark

Arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk

Gershøj Kro serverer en RO:KOST menu med følgende producenter: Hegnsholt Hønseri, Stensbølgård, Møllegården, Herslev Bryghus og selvplukkede havtorn ved Kundby.


RO:KOST MENU:

*
Hovedret:

Duet af kylling fra Hegnsholt serveret Pommes Fondant, sauce Supreme, saute af svampe, efterårskål samt urter fra Stensbølgård.

*
Dessert:

*Hjemmelavet iscreme af råmælk fra Møllergården, brud af mazarin. Serveret med havtornkompot af selvplukkede havtorn, og sirup lavet af rugøl fra Herslev Bryghus.

*
2 retter kr. 250,-

*Om Gershøj Kro:
På Gershøj Kro og Strandhotel hylder vi den gode smag, økologien og de lokale fødevarer. I sommeren 2017 blev Gershøj Kro købt af fem lokale investorer, som drømte at lade Gershøj Kro genfinde sig selv som kro & strandhotel. Camilla Adelsted Mikkelsen, der er født og opvokset i Gershøj, har forpagtet Gershøj Kro og Strandhotel og i køkkenet er ansat et ungt team af dygtige kokke med Jonas Myllerup på bare 21 år i spidsen som køkkenchef. Camilla og Jonas udgør til sammen den daglige ledelse. Jonas udvikler selv retterne med stor opfindsomhed og respekt for de klassiske stegninger. Vi vægter høj kvalitet og al vores mad bliver lavet fra bunden med respekt for de friske råvarer. Vores stil er dansk-nordisk med et moderne tvist og så holder vi meget af fisk. Maden nydes få meter fra strandkanten, enten fra restauranten med den fine fjordudsigt eller om sommeren fra vores store terrasse. 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk