VisitRoskilde

Indlæser

Lørdag d. 13. okt. - Comwell


Sted

Comwell Roskilde
Vestre Kirkevej 12
4000 Roskilde
Denmark

Arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk

Comwell Roskilde har sammensat sin RO:KOST menu med følgende producenter: Grønholt, Legro, Mejnerts Mølle, Comwells egen lindehonning, Søris, Rønnely, Slagtergården i Holbæk og Tvedemose Champignon.

RO:KOST MENU:


*
 Forret

 Svampe-bruschetta med økologiske svampe fra Tvedemose, på grillet børd bagt på mel fra Mejnerts Mølle.
Dertil fjordskinke fra Slagtergåren og krydderurtesalat fra Legro.  

*
Hovedret

 Fladbrød Dansk Hereford med græskar fra Grøntholtgaard og rødbeder fra Rønnely, glasseret i honning dertil oksesky med brombær og kartofler fra Søris

*
2 retter kr. 250,-

*

 


Om Comwell:
Med udsigt over Roskilde Fjord, egne bistader og nu også frugtplantage er et besøg hos Comwell Roskilde og deres køkken en oplevelse værd. Her står Rasmus Rasmussen i spidsen med fokus på lokale råvarer og ærlig mad samt dygtige og professionelle kokke. 
Restauranten bruger kun de bedste råvarer, og menuerne er sammensat efter årstidernes skiften. Comwell Roskilde samarbejder med den lokale biavler, som passer bistaderne og leverer årligt 250kg honning til køkkenet. Den store krydderurtehave og deres egen høst i skoven af urter og ramsløg sætter prikken over i'et; "For mig er ærlig mad, at man ved, hvor tingene kommer fra" siger køkkenchefen, Rasmus Rasmussen, som tidligere har vundet verdensmesterskabet for konferencekokke.
Comwell er meget mere end konferencehotel, som også nyder godt af de mange lokale, som finder vej op på den smukt placerede bakketop til en middag for to.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VisitRoskilde
+45 53440114
louise@visitroskilde.dk